PEDRALI ARKI-TABLE ARK ADJ

PEDRALI ARKI-TABLE ARK ADJ

Állítható magasságú irodai asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Állítható magasságú irodai asztal

A Pedrali Arki-Table Ark Adj. az asztalok rugalmasságának és funkcionalitásának új dimenzióját hozza el a modern irodák számára. Az új verzió állítható magasságú tetővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén alkalmazkodjanak a változó munkakörnyezetek igényeihez.

Az Arki-Table Ark Adj. asztal megtartja a kollekcióra jellemző acél baklábakkal és extrudált alumínium kerettel ellátott tartós és megbízható szerkezetet. Az asztallap kábelvezetővel is felszerelt, hogy rendezett és átlátható munkateret biztosítson.

Az igazán innovatív jellemzője az állítható magasságú tető, amely két elektromos működtetővel van felszerelve. Ezek a működtetők egy vezérlőegységhez vannak csatlakoztatva, és kézi vagy bluetooth vezérlővel aktiválhatók. Az elektromos működtetők lehetővé teszik a tető sima és egyenletes emelkedését és leereszkedését, így a felhasználók szabadon választhatják meg az ideális magasságot a munkavégzéshez. A magasság 740 mm-től akár 1140 mm-ig állítható.

Az Arki-Table Ark Adj. asztal kombinálja a funkcionalitást és a modern technológiát, hogy kielégítse az irodák változó igényeit. Rugalmas munkateret teremt, amely alkalmazkodik a felhasználók preferenciáihoz és a különböző feladatokhoz. Ez az asztal a hatékonyságot és a kényelmet ötvözi, miközben modern megjelenést és minőségi kivitelezést nyújt.

Bízzon a Pedrali Arki-Table Ark Adj. asztalban, hogy irodája megfeleljen a rugalmasság és a funkcionalitás kihívásainak. Ez az innovatív és sokoldalú asztal ideális választás minden olyan munkakörnyezetben, ahol az ergonómia és a hatékonyság kulcsfontosságú szerepet játszik.


Technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
100
Magasság (cm)
74-114
Szélesség (cm)
200
Súly (kg)
73
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Dekor
HPL
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Állítható magasságú
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem