PEDRALI Composite marble top

PEDRALI Composite marble top

Kültéri kompozit márvány asztallap
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 402.38000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri kompozit márvány asztallap

A Pedrali Composit Marble Top asztallapok a legértékesebb márványok különböző méretű pelyheit, szemcséit és forgácsait kombinálják mesterien minőségi gyantákkal. Ezek a gyanták megfelelnek a szigorú tanúsítási és tesztelési követelményeknek, így biztonságosan használhatók az élelmiszerekkel érintkező felületeken is. Ezáltal az asztallapok kiváló minőségű, sokoldalú és műszakilag fejlett tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Composit Marble Top asztallapok változatos színárnyalatokkal és méretekkel rendelkeznek, amelyek egyedi és kifinomult megjelenést kölcsönöznek bármely környezetnek. Különböző kivitelekben, formákban és méretekben érhetők el, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és tervezési igényeinek megfelelő asztallapot. Az asztallapok lehetnek lapos vagy tompa élekkel ellátottak, és mindössze 12 mm vastagsággal rendelkeznek, így egy elegáns és karcsú megjelenést nyújtanak.

A Pedrali Composit Marble Top asztallapok egyedi eleganciát és stílust hoznak otthonába vagy vállalkozásába. Kombinálják a természetes márvány varázslatát a modern technológiával, és széles választékuk lehetővé teszi az egyénre szabott és kifinomult kialakítást. Fedezd fel a kompozit márványlapok vonzerejét, és tegyél egy különleges és exkluzív állítást az enteriőröddel!


technikai részletek

* Márvány/gránit lapot nem lehet fúrni, de az asztalbázis rögzítéséhez fatartót kell gyártani és ragasztani.


Márvány/gránit asztallap használati utasítás:


A márvány/gránit természetes anyag, így a minta/szín minimálisan változhat.
Az asztallapok elszíneződésgátló szerekkel vannak kezelve.
A tisztítást nedves ruhával és csak vízzel kell végezni.
A mosószermaradványok és a mosószer tönkreteszik a foltmentesítő kezelést.
Az asztalokat legalább havonta egyszer foltosodásgátló szerekkel kell kezelni.
A polírozott asztallapokat szükség esetén márványviasszal kell kezelni.

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Zöld
Fehér
Barna
Fekete
Stílus
Design
Elegáns
Klasszikus
Vintage
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Kő, márvány
Kövess instagramon
Megnézem