PEDRALI GUINEA 3695

PEDRALI GUINEA 3695

Kültéri rakásolható alumínium fotel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri rakásolható alumínium fotel

A Guinea egy alumínium kültéri fotel ikonikus vonzerővel, amely a könnyedség és az átlátszóság fogalmát idézi. A nagy, átölelő alumínium keret vízálló textil ülőrésszel párosul, amelyen puha, levehető párna fekszik. A textilből készült háttámla a hagyományos rendezői székekre emlékeztet, fokozott vizuális könnyedséggel. Jellemzője a tíkfa karfa, amely egy élénk, tapintható részletet hozva illeszkedik az alumínium keretbe. A Guinea kartámaszok, ülések és háttámlák mechanikusan vannak összeszerelve, így könnyen szétszedhetők újrahasznosítási célból vagy alkatrészeik cseréje érdekében.

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
78,5
Mélység (cm)
49,5
Szélesség (cm)
61,5
Karfa magasság (cm)
61,5
Ülőfelület magasság (cm)
48
Kövess instagramon
Megnézem