PEDRALI HEVEA 5181

PEDRALI HEVEA 5181

Virágtartó állvány
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Virágtartó állvány

A Pedrali Hevea Partition (5181) egy sokoldalú lakberendezési elem, amely zöld falakat és elrendezéseket hoz létre munkahelyi és vendéglátó terekben. A válaszfal alapja egy formázott alap, amely három acéloszloppal van ellátva. A szénszálas polipropilén edényeket könnyen rögzíthetjük az oszlopokra.

A Hevea Partition lehetővé teszi az edények egymással szemben vagy spirálisan történő elhelyezését, így különféle elrendezéseket és designokat hozhatunk létre. Az edények könnyen felakaszthatók és eltávolíthatók, így könnyen változtatható és testreszabható a zöld fal elrendezése.

A Hevea válaszfal elemek mechanikusan rögzíthetők, így könnyen szétválaszthatók és tisztíthatók. A szerkezet és az edények életciklusuk végén megfelelően újrahasznosíthatók vagy ártalmatlaníthatók.

Az edények további darabokkal bővíthetők, amelyek külön vásárolhatók meg, így lehetőség van a rendszer testreszabására és az egyedi igények kielégítésére. A Pedrali Hevea Partition egy funkcionális és esztétikailag vonzó megoldást nyújt a zöld falak kialakítására és a tér elválasztására.


technikai részletek
A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
51
Magasság (cm)
175
Szélesség (cm)
51
Súly (kg)
13,5
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás otthonra
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem