PEDRALI HEVEA 5182

PEDRALI HEVEA 5182

Palackhűtő jégvödör
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Palackhűtő jégvödör

A Pedrali Hevea Ice Bucket (8152) egy központi jégvödörből áll, amely a palackok hűtésére szolgál. A központi rész egy acélszár, amelyre egy vödör alakú palacktartó van felakasztva.

A Hevea Ice Bucket elemek mechanikusan rögzíthetők, így könnyen szétválaszthatók és tisztíthatók. Ez lehetővé teszi a könnyű karbantartást és tisztítást a használat során.

A Hevea Ice Bucket rendszeréhez további vödör alakú tartók is hozzáadhatók, amelyek külön vásárolható meg. Ez lehetővé teszi a rendszer testreszabását és a palackok tárolásának további lehetőségeit.

A Pedrali Hevea Ice Bucket egy stílusos és funkcionális megoldást nyújt a palackok hűtésére és tárolására. Ideális választás vendéglátó helyekre vagy otthoni használatra egyaránt.


technikai részletek
A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
34
Magasság (cm)
85
Szélesség (cm)
42,5
Súly (kg)
6,4
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Kövess instagramon
Megnézem