PEDRALI IKON IKT_CC

PEDRALI IKON IKT_CC

Beltéri tárgyalóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri tárgyalóasztal

Az Ikon IKT_CC beltéri tárgyalóasztal a Pedrali jellegzetes tervezési stílusát tükrözi, amely az egyszerűséget és az eleganciát hangsúlyozza az építészet nyelvén. Ez a fröccsöntött polietilénből és tömör laminált lappal ellátott asztal kiváló választás a beltéri tárgyalóterekbe, ahol a funkcionalitás és a stílus egyesül.

Az Ikon IKT_CC tárgyalóasztal két kúpos alappal rendelkezik, amelyek stabilitást és erőt biztosítanak az asztalnak. Az alapok fröccsöntött polietilénből készülnek, amely egy tartós és könnyű anyag, és lehetővé teszi az asztal könnyű áthelyezését és tisztítását.

Az asztallap tömör laminált lappal van ellátva, amely egy strapabíró és esztétikus anyag. A tömör laminált felület tartós és ellenálló a karcokkal és foltokkal szemben, így hosszú távon megőrzi megjelenését és minőségét. Az asztalterület elegendő helyet biztosít a tárgyalók és megbeszélések számára.

Az Ikon IKT_CC beltéri tárgyalóasztal kábel hozzáféréssel is rendelkezik, amely praktikus és rendezett környezetet teremt az elektronikus eszközök csatlakoztatásához. Ez lehetővé teszi a kábelek diszkrét elhelyezését és könnyű hozzáférésüket az asztalon.

A Pedrali Ikon IKT_CC beltéri tárgyalóasztal tökéletesen ötvözi a funkcionalitást és a stílust, így ideális választás a tárgyalóterekbe vagy üzleti környezetekbe. Az egyszerűség és az elegancia mellett a minőségi anyagok és a gondosan kidolgozott részletek garantálják az asztal tartósságát és esztétikáját.

Ha egy kifinomult és praktikus tárgyalóasztalt keres beltéri használatra, akkor a Pedrali Ikon IKT_CC a tökéletes választás. Ezzel az asztallal emelje ki a tárgyalóteret vagy az üzleti környezetet, és teremtsen inspiráló és produktív légkört a megbeszélésekhez és tárgyalásokhoz.


technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Anyag
Laminalt
Műanyag
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem