PEDRALI INOX 4437

PEDRALI INOX 4437

Szálcsiszolt asztalbázis nagy kerek hpl asztallapokhoz
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 402.38000000
deviza eladási árfolyamán

Szálcsiszolt asztalbázis nagy kerek hpl asztallapokhoz

A PEDRALI INOX 4437 tökéletes irodai helyiségbe, tárgyalóba vagy akár otthonra is. Nagy méretű HPL vagy laminált munkalapokhoz tervezve. A termék megnövelt súlya maximális stabilitást biztosít az esztétikai vonzalom feláldozása nélkül. A modell kialakítását egyszerű geometria és sima vonalak jellemzik, amelyeknek köszönhetően a modell tökéletesen illeszkedik a különböző stílusú helyiségekbe. 

technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
73
Súly (kg)
61
DB / doboz
1
Alsó bázis átmérő (cm)
80
Maximum asztallap átmérő (cm)
hpl 159 laminált 180
Részletek
Szín
Ezüst
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Nappali
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Stílus
Modern
Kövess instagramon
Megnézem