PEDRALI MAGIC

PEDRALI MAGIC

Bővíthető étkező,-tárgyaló asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Bővíthető étkező,-tárgyaló asztal

A Pedrali Magic asztal design-ja megteremti a környezet varázslatos jellegét. Ez az asztal tökéletesen kiegészíti a környező teret, legyen szó tárgyalóteremről vagy modern nappaliról. Rugalmas és sokoldalú kialakítása lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a különböző igényekhez és helyzetekhez.

A Magic TM asztal egy kihúzható asztal, amely lehetőséget nyújt a méretének és kapacitásának rugalmas bővítésére. Szálcsiszolt rozsdamentes acél kerettel és elegáns üveglappal rendelkezik, amelyek eleganciát és modern stílust kölcsönöznek az asztalnak. A kiválasztható méret- és kiviteli lehetőségek pedig lehetővé teszik, hogy az asztal pontosan illeszkedjen az adott térhez és stílushoz.

A Magic TM asztal bővíthető jellegének köszönhetően tökéletes választás olyan helyzetekben, ahol időszakosan nagyobb asztalterületre van szükség, például tárgyalókban vagy családi összejöveteleken. A kihúzható mechanizmus egyszerű és könnyű használatot tesz lehetővé, így könnyedén alkalmazkodhat a változó igényekhez.

Ez az asztal ideális választás olyan területeken, ahol a rugalmasság és a praktikum fontos szerepet játszik, például irodai tárgyalókban vagy otthoni étkezőkben. A Pedrali Magic TM asztal segít a tér maximális kihasználásában, és lehetővé teszi a könnyed és stílusos megoldásokat a növekvő igények kezelésére.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
90
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
160,200
DB / doboz
1
Részletek
Stílus
Design
Elegáns
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Anyag
Fém
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem