PEDRALI MORE

PEDRALI MORE

Bővíthető közösségi,- előadó asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Bővíthető közösségi,- előadó asztal

A Pedrali More TMO bővíthető asztal egy egyszerű, letisztult és lineáris stílusú bútordarab. Ez az asztal kiemelkedik az alapvető formatervezésével, amely időtálló és sokféle környezetbe illeszkedik.

Az More TMO asztal három különböző méretben elérhető (110x75,140x85 és 180x85 cm-es kivitelben), hogy kiválaszthassa a megfelelő méretet az adott tér és igények szerint. Az asztal bővíthető kialakítása lehetővé teszi az asztal hosszának megnövelését, amikor több helyre van szükség.

Az asztal acél vázzal rendelkezik, amely tartósságot és stabilitást biztosít. Az acélváz szilárd alapot teremt az asztalnak, így megbízhatóan támogatja a melamin tetőt.

Az asztal alumínium csúszósínekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az asztal bővítését és összehúzását. Ezek a csúszósínek könnyű és sima mozgást tesznek lehetővé, amikor az asztalt bővítik vagy összehúzzák.

A More TMO asztal teteje melaminból készül, ami egy tartós és könnyen karbantartható anyag. A melamin tető különböző színekben és kivitelekben elérhető, hogy a stílushoz és az adott környezethez illeszkedjen.

A Pedrali More TMO asztal tökéletes választás olyan terekbe, ahol a letisztult és egyszerű design fontos szerepet játszik. Az asztal funkcionalitása és bővíthető kialakítása lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a változó igényekhez és helyzetekhez.

A Pedrali minőségi anyagokat és precíz kivitelezést biztosít, így biztos lehet abban, hogy az More TMO asztal tartós és megbízható lesz hosszú távon. Ez a bútordarab nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó, és stílusos kiegészítője lehet bármilyen enteriőrnek.

technikai részletek


A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
75,85
Magasság (cm)
74
Szélesség (cm)
110,140,180
Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Étkező, konyha
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem