PEDRALI MALMÖ MLTD 70X36/48

PEDRALI MALMÖ MLTD 70X36/48

Kerek dohányzóasztal márványlappal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Kerek dohányzóasztal márványlappal

A Pedrali Malmö MLTD70X36/48 dohányzóasztal egy kellemes és meghitt hangulatot árasztó bútordarab, amelyet a hangulatos terekben való használatra terveztek. A Malmö kollekció jellegzetes kőrisfa érintése, sajátos formatervezése és hagyományos vonzereje különleges légkört teremt a térben.

Ez a dohányzóasztal két különböző magasságban rendelhető: 36 cm és 48 cm. Ez lehetővé teszi, hogy az asztalt a saját preferenciáihoz és az adott térhez igazítsa.

Az asztal kúpos tömör kőrisfa lábakon nyugszik, amelyek tartósságot és stabilitást biztosítanak. A kőrisfa lábak természetes szépséget és melegséget sugároznak, hozzájárulva a környezet meghitt atmoszférájához.

A Malmö MLTD70X36/48 dohányzóasztal teteje kerek és átmérője 700 mm. A teteje márványból készül, amely eleganciát és egyedülálló megjelenést kölcsönöz az asztalnak. A márványlap természetes textúrával és színárnyalatokkal rendelkezik, amelyek kiemelik az asztal vonzerejét és stílusát.

A Pedrali Malmö MLTD70X36/48 dohányzóasztal tökéletes választás otthoni vagy más helyszíni használatra, ahol meghitt és meleg atmoszférát szeretne teremteni. Az asztal kőrisfa lábak és a márványlap kombinációja elegáns és egyedi megjelenést kölcsönöz a térnek.

A Malmö MLTD70X36/48 dohányzóasztal a Pedrali által biztosított minőségi anyagokból és kivitelezésből készül, így tartósságot és funkcionalitást nyújt hosszú távon. Ez a bútordarab nemcsak funkcionális, hanem vizuálisan is vonzó, és kiváló választás azok számára, akik egyedi és stílusos bútorral szeretnék berendezni a tereiket.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
36/48
DB / doboz
1
Átmérő (cm)
70
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Anyag
Fa
Kő, márvány
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem