PEDRALI NOLITA 5454

PEDRALI NOLITA 5454

Design minimalista asztalbázis
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 394.97000000
deviza eladási árfolyamán

Design minimalista asztalbázis

A Pedrali Nolita 5454 asztal egy igazi hangulatot teremtő és pihentető darab, amely a szabadtéri területek vidám és kellemes pillanataihoz tervezték. Ez az asztal tökéletes választás a nyári napok élvezetéhez és a szabadban való kikapcsolódáshoz.

A Nolita 5454 asztal négy acéllábbal rendelkezik, amelyek biztosítják az asztal stabilitását és tartósságát. Az acéllábak erős és megbízható alapot nyújtanak, így biztos lehet benne, hogy asztala stabilan áll.

Az asztal különböző méretű és kivitelű lapokkal kombinálható, így számos lehetőség közül választhat a saját stílusának és ízlésének megfelelően. Legyen szó modern, minimalista vagy merész és színes megjelenésről, a Nolita 5454 asztal mindig elegáns és vonzó látványt nyújt.

A Pedrali Nolita 5454 asztal a minőségi anyagok és a precíz tervezés jellemzi, így hosszú élettartammal és ellenállósággal rendelkezik. Az asztal kiváló minőségű és időjárásálló anyagokból készül, amelyek lehetővé teszik a kültéri használatot és a tartósságot az időjárási viszonyokkal szemben.

Élvezze a szabadban töltött időt a Pedrali Nolita 5454 asztal társaságában, és teremtsen kellemes és vidám környezetet a barátokkal és családdal való összejövetelekhez. Legyen az teraszon, kertben vagy medencénél, ez az asztal minden alkalomhoz ideális választás.

technikai részletek



A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
72
Súly (kg)
3,5
DB / doboz
1
Alsó bázis átmérő (cm)
65,5
Maximum asztallap átmérő (cm)
70
Maximum asztallap szélesség (cm)
70
Maximum asztallap mélység (cm)
70
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Fém
Kövess instagramon
Megnézem