PEDRALI NOLITA 5453

PEDRALI NOLITA 5453

Design minimalista asztalbázis
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.88000000
deviza eladási árfolyamán

Design minimalista asztalbázis

A Pedrali Nolita 5453 asztal egy olyan kollekció része, amely a nyári és vidám szabadtéri pillanatokat célozza meg. Ez az asztal ideális választás a szabadban való kikapcsolódáshoz és pihenéshez, hiszen stílusos és praktikus megoldásokkal rendelkezik.

Az asztal három acéllábbal rendelkezik, amelyek tartósságot és stabilitást biztosítanak. Az acél anyag erős és időjárásálló, így a Nolita asztal bátran használható szabadtéri környezetben is. A háromlábú kialakítás egyensúlyt és stabilitást nyújt, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz az asztalnak.

A Nolita asztal különböző méretű és kivitelű kerek lapokkal kombinálható. Ez lehetővé teszi, hogy az asztalt az adott térhez és az igényeidhez igazítsd. A kerek forma kellemes és barátságos megjelenést kölcsönöz az asztalnak, és könnyen illeszkedik a szabadtéri környezetbe.

A Nolita asztalkollekció friss és modern stílusban készül, amely a vidámságot és a könnyed nyári hangulatot hivatott megjeleníteni. Az asztal könnyedén illeszkedik a kertbe, teraszra vagy más szabadtéri területekre, és remek helyet biztosít a baráti összejövetelekhez, grillpartikhoz vagy egyszerűen a pihenéshez.

A Pedrali Nolita 5453 asztal tartós és minőségi anyagokból készül, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az asztal kiváló minőségű és gondosan kivitelezett, így hosszú távon is örömöt fog szerezni.

Ha egy vidám és stílusos asztalt keresel a szabadba, ahol kellemes pillanatokat tölthetsz barátaiddal és családoddal, akkor a Pedrali Nolita 5453 az ideális választás számodra. Élvezd a nyári hangulatot és pihentető pillanatokat ezzel a remek asztallal!



A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
72
Súly (kg)
2,7
DB / doboz
1
Alsó bázis átmérő (cm)
65,5
Maximum asztallap átmérő (cm)
70
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Fém
Kövess instagramon
Megnézem