Pedrali polyethylene top

Pedrali polyethylene top

Kültéri beltéri polietilén asztallap
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri beltéri polietilén asztallap

A Pedrali polietilén asztallapok kiváló választások, amelyek a könnyedséget és a tartósságot ötvözik. Ezek a felsők fúvós fröccsöntésű polietilénből készülnek, ami rendkívül könnyű, ugyanakkor nagy mechanikai szilárdsággal rendelkezik, valamint ellenálló a vegyi anyagokkal szemben.

A polietilén asztallapok széles kínálattal rendelkeznek különböző formákban és méretekben, így könnyedén megtalálható a megfelelő darab az adott környezetben. A lapos élük elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben megőrzik a felsők tartósságát és stabilitását. A 43 mm vastagság optimális méretet jelent, amely biztosítja a felsők megfelelő stabilitását és terhelhetőségét.

A Pedrali polietilén asztallapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, valamint ellenállnak a külső hatásoknak, például az időjárásnak, így kiváló választás beltéri és kültéri használatra egyaránt. Ezek az asztallapok tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek, így ideálisak éttermekbe, kávézókba, irodákba vagy más helyekre, ahol fontos a könnyű kezelhetőség és a tartósság.

A Pedrali polietilén asztallapok a funkcionalitást és az esztétikát tökéletesen ötvözik, így sokféle környezetben kiváló megoldásokat nyújtanak. Ezek a felsők modern és stílusos megjelenést biztosítanak, miközben könnyűségükkel és tartósságukkal hosszú távon megfelelnek az elvárásoknak.


technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Szín
Ezüst
Szürke
Fehér
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Műanyag
Kövess instagramon
Megnézem