PEDRALI SIDE TABLE TST_45x45

PEDRALI SIDE TABLE TST_45x45

Beltéri lerakóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri lerakóasztal

A Pedrali Side Table TST_45x45 egy sokoldalú alacsony asztal, amelyet informális stílusban terveztek.  Az asztal praktikus kialakítása és sokoldalúsága miatt számos környezetben használható, legyen szó otthoni vagy irodai környezetről.

Az asztal acélcső kerettel rendelkezik, amely stabilitást és tartósságot biztosít. Az acélcső mérete 20x20 mm, így erős és masszív vázat képez az asztalnak. A tömör laminált lap pedig a tartósságot és ellenállóságot garantálja. Az ujjlenyomatmentes felület pedig megőrzi az asztal esztétikus megjelenését és könnyen tisztán tartható.

A Pedrali Side Table TST_45x45 tökéletesen illeszkedik a beltéri környezetbe. Az asztal minimalista stílusa és tiszta vonalai modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a térnek. A kompakt méretének köszönhetően könnyen helyezhető el a kívánt helyen, és könnyedén kombinálható más bútorokkal és dekorációkkal.

Ez az asztal ideális választás egy relaxáló pillanathoz vagy egy könyv olvasásához a kanapén ülve. Szintén hasznos lehet munkakörnyezetben, ahol könnyen elérhető helyet biztosít az eszközöknek vagy dokumentumoknak. Az asztal intelligens támaszként szolgálhat, ahol kényelmesen elhelyezhetjük az italunkat, a távirányítót vagy más apró tárgyakat.

A Pedrali Side Table TST_45x45 az egyensúlyt teremti a funkcionalitás és a stílus között. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen, miközben esztétikus és praktikus megoldást nyújt a mindennapi használatra.


technikai részletekA termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
46
Magasság (cm)
62
Szélesség (cm)
46
Súly (kg)
6,8
DB / doboz
1
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás otthonra
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem