PEDRALI SIDE TABLE 5900

PEDRALI SIDE TABLE 5900

Beltéri lerakóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri lerakóasztal

A Pedrali Side Table 5900 egy sokoldalú és informális stílusú asztal. Kiválóan alkalmazkodik a környezethez és többféle funkcióval rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik otthoni vagy irodai környezetbe.

Ez a dohányzóasztal egy erős acélcső kerettel rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást és tartósságot. A Ø 16mm-es acélcső kiváló minőségű anyagból készült, ami hosszú élettartamot biztosít az asztalnak. A metakrilát lap pedig elegáns megjelenést kölcsönöz az asztalnak.

A Side Table 5900 kiválóan alkalmas a kanapé mellé. Így kényelmes és könnyen elérhető helyet biztosít a könyveknek, távirányítóknak, poharaknak vagy más tárgyaknak, amelyeket az ülés közben szeretnénk magunk mellett tudni. A kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezhető legyen a kívánt helyen, és a könnyű támasztás révén gyorsan használható legyen.

A Pedrali Side Table 5900 asztal modern és stílusos kiegészítője lehet bármilyen enteriőrnek. Az elegáns és minimalista megjelenésével könnyen illeszkedik a különböző stílusú bútorokhoz és dekorációkhoz. Kiváló választás lehet egy relaxáló olvasáshoz vagy a kedvenc italunk elfogyasztásához a kanapén ülve.

Ez a Pedrali asztal a funkcionalitást és a dizájnt kombinálja, hogy kényelmes és stílusos megoldást nyújtson a mindennapi tevékenységekhez.A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
45,5
Magasság (cm)
60
Szélesség (cm)
46
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás otthonra
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem