PEDRALI SOLID LAMINATE COMPACT FULL COLOUR

PEDRALI SOLID LAMINATE COMPACT FULL COLOUR

Fehér laminált asztallap fehér maggal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Fehér laminált asztallap fehér maggal

A Pedrali Solid Laminate Compact Full Colour asztalok magas minőségű, hőre keményedő gyantával impregnált laminált lapokból készülnek. Ezek a tömör laminált lapok kiváló funkcionális és esztétikai jellemzőket kínálnak.

A Solid Laminate Compact Full Colour asztalok felső része fehér maggal rendelkezik, ami tisztaságot és frissességet sugároz. A felsők különböző formákban és méretekben elérhetők, lehet választani lapos vagy kerek élű kivitelek között. Ez lehetővé teszi, hogy az asztalok harmonikusan illeszkedjenek a környezetbe és az adott enteriőr stílusához.

Az asztalok vastagsága 10 mm, ami megfelelő stabilitást és tartósságot biztosít. A Pedrali Solid Laminate Compact Full Colour asztalokat úgy tervezték, hogy hosszú élettartammal rendelkezzenek és ellenálljanak a mindennapi használat során fellépő igénybevételeknek.

Ezek az asztalok ideálisak a különböző helyszíneken és környezetekben, beleértve a lakásokat, irodákat, éttermeket és más közösségi tereket. A fehér maggal ellátott felső réteg könnyen tisztítható és karbantartható, így könnyen fenntarthatóak és frissen tarthatóak.

Fedezze fel a Pedrali Solid Laminate Compact Full Colour asztalok sokoldalú lehetőségeit, és válasszon egy olyan asztalt, amely stílusos megjelenést és megbízható teljesítményt nyújt az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazodva. A Pedrali elkötelezett a minőség és a design iránt, így biztos lehet benne, hogy ezek az asztalok megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak és hozzájárulnak a tér vonzerejéhez és funkcionalitásához.

technikai részletek és méretek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Anyag
Laminalt
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Szín
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem