PEDRALI SOLID LAMINATE STONE FINISH

PEDRALI SOLID LAMINATE STONE FINISH

Kő hatású laminált asztallap
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kő hatású laminált asztallap

A Pedrali Solid Laminate Stone Finish asztalok a hőre keményedő gyantával impregnált lapok préselésével készülnek, így kiváló funkcionális és esztétikai jellemzőket nyújtanak. Az asztalok felső része kőhatású, amely egyedülálló megjelenést kölcsönöz nekik.

A Solid Laminate Stone Finish asztalok különböző formákban és méretekben elérhetők, így könnyedén megtalálhatja az ideális méretet és formát a saját igényeihez és enteriőr stílusához igazodva. A kőhatású felsők rendkívül valósághűen reprodukálják a természetes kő textúráját és színét, így egy luxus és elegáns megjelenést biztosítanak.

Az asztalok vastagsága 10 mm, ami megfelelő stabilitást és tartósságot biztosít. A Pedrali Solid Laminate Stone Finish asztalokat úgy tervezték, hogy hosszú élettartammal rendelkezzenek és ellenálljanak a mindennapi használat során fellépő igénybevételeknek.

Ezek az asztalok ideálisak a különböző helyszíneken és környezetekben, beleértve a lakásokat, irodákat, éttermeket és más közösségi tereket. A kőhatású felső réteg kiváló minőségű és könnyen tisztítható, így könnyen fenntartható és frissen tartható.

Fedezze fel a Pedrali Solid Laminate Stone Finish asztalok sokoldalúságát és stílusos megjelenését, és válasszon egy olyan asztalt, amely magával ragadó kőhatást kölcsönöz a térnek. A Pedrali elkötelezett a minőség és a design iránt, így biztos lehet benne, hogy ezek az asztalok megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak és hozzájárulnak a tér vonzerejéhez és funkcionalitásához.


technikai részletek és méretek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Anyag
Laminalt
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Szín
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem