PEDRALI SURFACE TSU2

PEDRALI SURFACE TSU2

Bővíthető asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Bővíthető asztal

A Pedrali Surface asztal a tervezés és az építészet tökéletes kapcsolatának kifejezője. Ez a különleges asztal egyesíti az esztétikát és a funkcionalitást, miközben kiemeli a finom kidolgozást és a részletek gondos megtervezését.

Az asztal rendelkezik kihúzható mechanizmussal, amely lehetővé teszi a két hosszabbító könnyű kihúzását. Ez lehetővé teszi az asztal méretének rugalmas változtatását, hogy könnyedén alkalmazkodjon az adott helyzetekhez és igényekhez. Az alumínium csúszósín-vezetők biztosítják a sima és könnyű kihúzást, valamint az asztal stabil és biztonságos rögzítését.

A Pedrali Surface asztal tölgy furnérozott kúpos lábakkal rendelkezik, amelyek stabilitást és tartósságot biztosítanak. Ez a természetes anyag melegséget és eleganciát kölcsönöz az asztalnak, és ideális választás a beltéri környezetekben. A tölgy furnérozott lap sima és esztétikus felületet biztosít, amely könnyen tisztítható és karbantartható.

A Pedrali Surface asztal tökéletes választás a belső terekbe, ahol a bővíthetőség és a rugalmasság fontos szerepet játszik. Legyen szó étkezőről, nappaliról vagy irodai környezetről, ez az asztal tökéletesen megfelel a különböző funkcióknak és igényeknek.

A Pedrali Surface asztal tökéletes harmóniát teremt az esztétika és a funkcionalitás között. A magas minőségű anyagok és a precíz kidolgozás garantálják az asztal hosszú élettartamát és a felhasználói elégedettséget. Ez a bővíthető asztal tökéletes választás a modern enteriőrökbe, amelyekre a stílus, a funkcionalitás és a kiváló minőség jellemző.technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
90
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
188
DB / doboz
1
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Fehér
Barna
Anyag
Fa
Fém
Stílus
Design
Elegáns
Klasszikus
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem