TT BERG

TT BERG

Szállodai ágy
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Szállodai ágy

A Berg ágyskandináv terméksorozat része, és a hagyomány, a minőség és a kényelem szimbóluma, kitűnő áron. A Berg egy kézzel készített ágy, amely többrétegű felépítésének minden részletében a legmegfelelőbb hálórendszernek bizonyul. Szerkezetileg az ágy alapból, matracból és felsőmatracból áll. Ezt a frissítést a skandináv országokra jellemző magas hálószobákból kölcsönözték.


Az alap két részből áll, és fából készült a nagyobb stabilitás érdekében. Magjukban egyedileg csomagolt "Pocket springs" típusú rugók vannak elhelyezve, amelyeken keresztül magának az alapnak a puhasága érhető el. A rugók két fémrúddal vannak megerősítve, ami tovább erősíti a szerkezetet. A poliuretán lapokat függőlegesen helyezik el a négy oldalon. Ily módon ismét biztosított a rugós mag megtámasztása, ugyanakkor lágyító hatás érhető el esetleges érintkezés és ütközés esetén az alapra. Az alap magassága a lábakkal együtt 27 cm.


A Berg ágynál szögletes wenge vagy természetes vagy fém lábak közül választhat.
A frissítésre kiválasztott matrac hétzónás megerősített "Pocket" rugós csomaggal rendelkezik. Kellemes puhaság érhető el a poliuretán habrétegeknek, a terjedelmes vattának és a mag feletti kiváló minőségű textilnek köszönhetően. A matrac magassága 20 cm.
A matrac és az aljzat kárpitozható, melyet különböző textil és bőr minták közül választhat, hogy az ágy külső kialakítását tekintve a lehető legjobban megfeleljen az Ön igényeinek , valamint a hálórész más bútoraival való összhang eléréséért.

A tetején egy felső matrac található, puha és kellemes kárpitba öltözve. Négy anyag közül választhat - rendkívül rugalmas poliuretán hab, HR hab, latex vagy memóriahab. A fejtámla költségét a végső ár nem tartalmazza.
A fejtámla hozzájárul a Berg ágy teljes, befejezett megjelenéséhez. 

A fejtámla árát az ágy ára nem tartalmazza.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Ajánlás
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem