PEDRALI TO.BE L006SW/B

PEDRALI TO.BE L006SW/B

Letiszult polikarbonát függőlámpa
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Letiszult polikarbonát függőlámpa

A Pedrali TO.BE L006SW/B egy függesztett lámpa, amelynek ironikus elnevezése a formáját tükrözi - úgy néz ki, mint egy levegőben felfüggesztett cső. Ez az egyedi és stílusos lámpa egy keskeny polikarbonát hengerből áll, amelynek belső része fehér porszórt bevonattal van ellátva, míg a külső része elérhető széles színpalettában.

A lámpa diffúzorának felső részén található egy lyuk, amely lehetővé teszi a fény kisugárzását és a mennyezet megvilágítását. Ez a kialakítás különleges és egyedi megvilágítási hatást hoz létre, és lehetővé teszi, hogy a lámpa ne csak az alatta lévő területet világítsa meg, hanem finom fénysugarakat is küldjön a mennyezetre.

A TO.BE L006SW/B függesztett lámpa elegáns és modern megjelenése miatt kiváló választás lehet bármely belső térbe, akár otthoni, akár irodai környezetbe. Az ironikus és egyedi kialakítású lámpa érdekes és vonzó látványt nyújthat, és kiváló hangulatot teremthet a helyiségben.

A keskeny polikarbonát henger és a széles színpaletta lehetőségek lehetővé teszik, hogy a TO.BE lámpa tökéletesen illeszkedjen a belső tér stílusához és színvilágához. A lámpa praktikus és kreatív megoldás lehet a világítási igények kielégítésére, és egyedi és stílusos elemként szolgálhat a belső térben.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
17
Magasság (cm)
47,5
Szélesség (cm)
17
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Nappali
Hálószoba
Kövess instagramon
Megnézem