PEDRALI VENICE 4950

PEDRALI VENICE 4950

Öntöttvas elegáns asztalbázis
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Öntöttvas elegáns asztalbázis

A Pedrali Venice asztal a klasszikus vonalak és formák eleganciáját hozza el, inspirálva a Velence városának gyönyörű tereit és építészeti csodáit. Ez az asztalkollekció kiváló választás lehet olyan helyszínek berendezéséhez, ahol a stílus és a funkcionalitás összhangban van.

A Venice asztal teljesen homokfúvott öntöttvasból készült, amely tartósságot és stabilitást biztosít. A különböző méretű és kivitelű tetők lehetővé teszik a személyre szabott választást a helyszín igényeinek és a tervezési elképzeléseknek megfelelően. Az asztalok változatos stílusban és méretben kaphatók, így könnyen beilleszthetők különböző belső terekbe.

A Venice asztalok időtlen vonalai és figyelemre méltó részletei eleganciát és stílust kölcsönöznek bármilyen környezetnek. Legyen szó éttermekről, bárokról vagy otthoni enteriőrökről, ezek az asztalok központi elemekké válnak, amelyek vonzzák a figyelmet és létrehozzák a kellemes hangulatot.

Fedezze fel a Pedrali Venice asztalkollekció sokoldalúságát és megkapó designját, és hozza létre az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát a tereiben. A Venice asztalok a kiváló minőségű anyagokból és a gondosan kidolgozott részletekből adódóan hosszú élettartamú és lenyűgöző kiegészítők, amelyek kiemelik a helyszín stílusát és karakterét.A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
73
DB / doboz
1
Alsó bázis átmérő (cm)
56
Maximum asztallap átmérő (cm)
90
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Nappali
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Fém
Stílus
Elegáns
Klasszikus
Vintage
Kövess instagramon
Megnézem