PEDRALI VERONA 4990

PEDRALI VERONA 4990

Öntöttvas elegáns asztalbázis
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 397.61000000
deviza eladási árfolyamán

Öntöttvas elegáns asztalbázis

A Pedrali Verona asztal a klasszikus vonalak és formák eleganciáját hozza el, inspirálva a Verona városának gyönyörű tereit és építészeti csodáit. Ez az asztalkollekció kiváló választás lehet olyan helyszínek berendezéséhez, ahol a stílus és a funkcionalitás összhangban van.

A Verona  asztal teljesen homokfúvott öntöttvasból készült, amely tartósságot és stabilitást biztosít. A különböző méretű és kivitelű tetők lehetővé teszik a személyre szabott választást a helyszín igényeinek és a tervezési elképzeléseknek megfelelően. Az asztalok változatos stílusban és méretben kaphatók, így könnyen beilleszthetők különböző belső terekbe.

A Verona  asztalok időtlen vonalai és figyelemre méltó részletei eleganciát és stílust kölcsönöznek bármilyen környezetnek. Legyen szó éttermekről, bárokról vagy otthoni enteriőrökről, ezek az asztalok központi elemekké válnak, amelyek vonzzák a figyelmet és létrehozzák a kellemes hangulatot.

Fedezze fel a Pedrali asztalkollekció sokoldalúságát és megkapó designját, és hozza létre az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát a tereiben. A Verona asztalok a kiváló minőségű anyagokból és a gondosan kidolgozott részletekből adódóan hosszú élettartamú és lenyűgöző kiegészítők, amelyek kiemelik a helyszín stílusát és karakterét.


technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
73
Súly (kg)
29
DB / doboz
1
Alsó bázis mélység (cm)
70
Alsó bázis szélesség (cm)
70
Maximum asztallap átmérő (cm)
150
Maximum asztallap szélesség (cm)
120
Maximum asztallap mélység (cm)
120
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Nappali
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Fém
Stílus
Elegáns
Klasszikus
Vintage
Kövess instagramon
Megnézem