PEDRALI YPSILON CONNECT YC01

PEDRALI YPSILON CONNECT YC01

Polcrendszer, térelválasztó
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Polcrendszer, térelválasztó

A Pedrali Ypsilon Connect YC01 egy középmagas polcrendszer, amely tömör laminált polcokból és acél tartókból áll.

Ez a polcrendszer modern és funkcionális kialakítással rendelkezik, amely ideális lehet irodákban, otthonokban vagy más belső terekben. A tömör laminált polcok erős és tartósak, és különböző tárgyak, könyvek, dekorációk vagy más használati tárgyak tárolására szolgálnak.

Az acél tartók stabilitást és megbízhatóságot biztosítanak a polcok számára, miközben modern és esztétikus megjelenést kölcsönöznek a polcrendszernek. Az acél tartók segítségével könnyen állítható magasságú polcokat hozhatunk létre, hogy illeszkedjenek a kívánt tárgyak méretéhez.

A Pedrali Ypsilon Connect YC01 polcrendszer sokoldalúan használható, és lehetőséget ad a kreatív elrendezések létrehozására. Az egyes polcokat könnyen össze lehet kapcsolni egymással, hogy különböző hosszúságú polcrendszereket alakítsunk ki, amelyek illeszkednek a rendelkezésre álló helyhez és igényekhez.

A Pedrali Ypsilon Connect YC01 egy stílusos és praktikus megoldás a tárgyak tárolására és kijelzésére, és lehetővé teszi a személyre szabott polcrendszerek kialakítását a különböző belső terekben.

technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Stílus
Minimalista
Modern
Kövess instagramon
Megnézem