PEDRALI YPSILON CONNECT YCL_L110/150

PEDRALI YPSILON CONNECT YCL_L110/150

Acél kampókészlet
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 398.03000000
deviza eladási árfolyamán

Acél kampókészlet

A Pedrali Ypsilon Connect YCL_L110/150 egy elegáns és funkcionális önjáró, hangelnyelő válaszfal, amely sokoldalú testreszabási lehetőségeket kínál a felhasználók számára. Ez a termék ideális választás lehet irodai, edző- vagy tárgyalótérben, ahol fontos a tér hatékony kezelése és a barátságos környezet kialakítása.

Az Ypsilon Connect válaszfal hangelnyelő panelekből áll, amelyek egy két öntött alumínium alapon és extrudált alumínium oszlopokon nyugszanak. Ez a szerkezet erős és tartós, és lehetővé teszi a panelek stabil elhelyezését és könnyű mozgatását.

A válaszfal paneljei egyik oldalon fehér táblával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a jegyzetelést, vázlatok készítését vagy más munkafolyamatokat. A másik oldalon különböző kiegészítők, például polcok vagy akasztók helyezhetők el, hogy további tárolási és szervezési lehetőségeket biztosítsanak.

Az YCL_L110/150 modell lehetőséget nyújt a TV-képernyőtartó felszerelésére is, így ideális választás lehet konferencia- vagy prezentációs teremben.

A Pedrali Ypsilon Connect YCL_L110/150 válaszfal rendelhető görgőkkel vagy anélkül, így lehetőség van a könnyű mozgatásra vagy a fix elhelyezésre, a felhasználói igényektől függően.

Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, és kombinálja az esztétikát és a funkcionalitást, hogy kellemes és hatékony munkateret teremtsen.

technikai részletekA PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Stílus
Minimalista
Modern
Kövess instagramon
Megnézem