PEDRALI YPSILON CONNECT YC02

PEDRALI YPSILON CONNECT YC02

Kétszintes polc
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Kétszintes polc

A Pedrali Ypsilon Connect YC02 egy kétszintes polcrendszer, amely tömör laminált anyagból készült felső polcokból és acél tartókból áll.

Ez a polcrendszer modern és stílusos kialakítással rendelkezik, amely ideális lehet irodákban, otthonokban vagy más belső terekben. A tömör laminált anyagból készült felső polcok erősek és tartósak, és különböző tárgyak, könyvek, dekorációk vagy más használati tárgyak tárolására szolgálnak.

Az acél tartók biztosítják a polcok stabilitását és megbízhatóságát, miközben modern megjelenést kölcsönöznek a polcrendszernek. Az acél tartók kétszintes kialakítása lehetővé teszi a tárgyak elrendezését a felső és alsó polcokon, ami még hatékonyabb tárolási lehetőséget kínál.

A Pedrali Ypsilon Connect YC02 polcrendszer kreatív lehetőségeket kínál a belső tér rendezéséhez. A kétszintes kialakítás lehetővé teszi a tárgyak elrendezését és kijelzését a felső és alsó polcokon, ami látványos megjelenést és könnyű hozzáférést biztosít.

A Pedrali Ypsilon Connect YC02 egy sokoldalú és praktikus megoldás a tárgyak tárolására és kijelzésére, és lehetővé teszi a személyre szabott polcrendszerek kialakítását a különböző belső terekben.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Stílus
Minimalista
Modern
Kövess instagramon
Megnézem