NARDI BASE FIORE CAFFE

NARDI BASE FIORE CAFFE

Asztalbázis kávé színben
42 481 Ft / 106,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.76000000
deviza eladási árfolyamán

Asztalbázis kávé színben

Fedezd fel a NARDI BASE FIORE asztalbázist, amely stílusos és praktikus kiegészítője lehet kültéri bútorainak. Ez a strapabíró bázis biztosítja a stabilitást és megbízhatóságot a kinti-benti asztallapoknak.


A NARDI BASE FIORE asztalbázis masszív kialakítású, kiváló minőségű anyagokból készül, hogy hosszú éveken át tartósan szolgáljon. A megerősített szerkezet biztosítja a stabil helyzetet, és ellenáll az időjárás viszontagságainak.


Az asztalbázis könnyen kezelhető és használható. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a könnyű mozgatást és tárolást. A praktikus kialakításnak köszönhetően könnyedén rögzítheted az asztallapot.


Az asztalbázis stílusos és letisztult megjelenéssel rendelkezik, ami könnyen illeszkedik a különböző kültéri környezetekhez és bútorokhoz. A bázis tökéletesen kombinálható a Nardi  más termékeivel, hogy harmonikus és összehangolt kültéri berendezést hozhass létre.


Válassz megbízhatóságot és funkcionalitást a NARDI BASE FIORE asztalbázist, és élvezd a kényelmet és a stílust a kültéri tereidben. Fedezd fel a Nardi termékeinek előnyeit, és teremtsd meg álmaid kültéri helyszíneit.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
47,5
Magasság (cm)
72
Szélesség (cm)
47,5
Súly (kg)
5
Kövess instagramon
Megnézem