PEDRALI SOCIAL DSO_2A-3AAL-4AALL

PEDRALI SOCIAL DSO_2A-3AAL-4AALL

Moduláris kanapé
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 401.42000000
deviza eladási árfolyamán

Moduláris kanapé

A Pedrali Social DSO_2A-3AAL-4AALL egy moduláris ülőbútor rendszer, amelynek célja, hogy végtelenül reprodukálható kanapét hozzon létre, készen állva a társasági pillanatok befogadására. A rendszer különböző modulokból áll, beleértve a lineáris, sarokülőfelületeket és puffokat is, amelyeket egymással össze lehet illeszteni és kombinálni.

A moduláris rendszer két, három vagy négy lineáris ülőfelülettel, valamint sarokülővel rendelkezik. Az ülőfelületek poliuretán habból készülnek, ami kényelmes és tartós ülési élményt nyújt. A háttámlában rugalmas övek találhatók, amelyek tovább növelik az ülés kényelmét és stabilitását.

A bútor rendelkezik acélvázzal és présöntött alumínium lábakkal a túlsó végén, amelyek erős és stabil alapot biztosítanak a kanapénak. Az alumínium lábak elegáns megjelenést kölcsönöznek a bútornak, míg az acélváz biztosítja a szilárd és tartós szerkezetet.

A Pedrali Social moduláris rendszer lehetővé teszi a kreatív és testreszabott ülőbútorok létrehozását a különböző területeken, legyen az otthoni nappali, társalgó vagy irodai váróterület. A könnyen összeszerelhető és átalakítható rendszer rugalmasan alkalmazkodik az adott helyiség igényeihez és méretéhez, és lehetővé teszi a helyszínre szabott bútorzat kialakítását.

A Social DSO_2A-3AAL-4AALL kanapérendszere a kényelem és a funkcionalitás egyensúlyát képviseli, miközben modern és letisztult megjelenése miatt stílusos és vonzó elem lehet a belső térben. A kiváló minőségű anyagok és a gondosan kidolgozott kialakítás garantálja a tartósságot és hosszú élettartamot, így az ülőbútor a hosszú távú használatra és a társasági pillanatok élvezetére készült.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Bevásárlóközpont
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Anyag
Fém
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Kárpitos / Bőr
Kárpitos / Textil
Kövess instagramon
Megnézem