SI MILAN D BEIGE
Új

SI MILAN D BEIGE

Steppelt design szék
22 744 Ft / 61,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 372.86000000
deviza eladási árfolyamán

Steppelt design szék

Az SI MILAN D Bézs egy kifinomult és stílusos szék, amely lenyűgöző megjelenéssel és kényelmes kialakítással rendelkezik. Azonnal feldobja otthonod vagy irodád belső terét.

Az SI MILAN D Bézs masszív vázzal rendelkezik, amely tartós és stabil, így hosszú élettartamot garantál. Az elegáns kárpitozás és a precíz varrások a részletekre való gondos odafigyelést tükrözik, ami az exkluzív minőséget hangsúlyozza.

A kényelem az SI MILAN D Bézs szék tervezésének központi eleme. Az ergonomikus kialakítás, a puha ülőfelület és a magas háttámla optimális kényelmet biztosítanak a hosszabb ülés alatt is. 

Az SI MILAN D Bézs letisztult és elegáns megjelenésével bármely belső térbe tökéletesen illeszkedik. Az időtálló dizájn és a modern, bézs szín egyaránt vonzóvá teszi a széket azok számára, akik értékelik az exkluzív és stílusos bútorokat.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
88
Mélység (cm)
43
Szélesség (cm)
50
Kövess instagramon
Megnézem