SP RC EXP51 NOVECENTO PINE TOP

SP RC EXP51 NOVECENTO PINE TOP

Compact asztallap
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Compact asztallap

Kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan tartós és ellenálló mindennapi használat során. Az asztallap többféle méretben elérhető, így minden helyiséghez és igényhez illeszkedik. Választható méretek között megtalálhatóak a kisebb, kompakt méretek, amelyek tökéletesek kisebb helyiségekbe, valamint a nagyobb méretek, amelyek akár konferenciaasztalként is funkcionálhatnak. Színválaszték tekintetében is széles a paletta, lehetőség van többféle színben rendelni az asztallapot. A felülete sima és könnyen tisztítható, így praktikus választás bármilyen felhasználás esetén.


Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
70; 80
Részletek
Stílus
Design
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Szín
Szürke
Barna
Anyag
HPL
Kövess instagramon
Megnézem