DL SHIELD RED
Akció

DL SHIELD RED

Piros bankett, konferencia szék
20 087 Ft / 50,15€ 22 831 Ft / 57,00€
Raktáron
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.54000000
deviza eladási árfolyamán

Piros bankett, konferencia szék

        A termék sávos árazású!

A DL SHIELD RED PIROS bankett szék egy 20x20x1,2 mm acél szerkezetes rendezvényeken, konferenciákon alkalmazható kényelmes strapabíró termék. Az acélvázas fekete színű szinterezést kapott, extra erős vázszerkezetű tárgyalószék minden szempontból megfelelő választás konferenciák, bankettek, esküvők bútorának. A rendezvényszék könnyen rakásolható, egymásba rakható, rakatolható.  A szék 130 kg teherbírású. A szék használható dísztermek ülőalkalmatosságának, templomi bútornak, tantermek, esküvők, , iskolák, szállodák, konferencia központok, céges összejövetelek, ülőhelyeként.

Ülőrésze öntött, nem normál vágott szivacs betétes 5 cm magas poliuretán hab, bázisa megerősített rétegelt lemez. Az egyedi erős hab ülőke, hosszabb távon sem deformálódik A kárpitozása, erősen ellenálló anyagból lett gyártva. A bankett szék vázának alap tartozéka, a műanyag távtartók, melyek megvédik a széket a rakásoláskor keletkező esetleges karcolástól.
100 db felett a képen látható színtől eltérő színkombinációban is rendelhető. Egyedi rendelés esetén a megrendelő megadhatja a konferencia szék gyártójának színválasztékából a váz színét, és a kárpit anyagát is meghatározhatja. Felár ellenében lángálló, tűzálló szivaccsal és kárpittal is rendelhető a szék.
Spandex székhuzat külön vásárolható a termékhez.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
90
Mélység (cm)
57
Szélesség (cm)
43
Ülőfelület magasság (cm)
47
Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Rakásolható
Anyag
Kárpitos
Ajánlás
Konferencia, bankett
Szín
Piros
Kövess instagramon
Megnézem