VD ACACIA CHAIR

VD ACACIA CHAIR

Kültéri akácfa szék fém vázzal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri akácfa szék fém vázzal

Az Acacia étkezőszék, amelyek finom akácfa anyagból készültek, a terasz valódi dizájnikonjai! A vékony fekete lábak légies és stílusos benyomást keltenek. Ez a stílusos étkezőszék fa színű háttámlával és ülőfelülettel rendelkezik, amelyet fekete lábak egészítenek ki, ezzel stílusos részletté válva. Az akác szék divatos felépítésének köszönhetően garantáltan vonzza a tekinteteket az erkélyen vagy a teraszon. Emellett az étkezőszékek egymásra is rakhatók, így helytakarékosak és könnyen tárolhatók.

Az Akác vagy keményfa kerti bútorok felületének megőrzése érdekében rendszeresen olajozni szükséges. Mivel a fafajták nem termelnek annyi zsírt, mint más fajták, így fontos időről időre olajozni őket, akár szezononként is. Az újonnan vásárolt bútorokat először többször is olajozni kell, hogy a fa teljes mértékben felszívja az olajat és védelmet nyújtson. A felesleges olajat mindig távolítsa el, hogy a bútorok szép megjelenést és védelmet kapjanak hosszú éveken át.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
86
Mélység (cm)
59
Szélesség (cm)
57
Ülőfelület magasság (cm)
47
Részletek
Szín
Natúr
Stílus
Rustic
Modern
Skandináv
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Anyag
Fa
Fém
Tulajdonságok
Kültéri
Ajánlás
Terasz, kerthelyiség
Kövess instagramon
Megnézem