T JB NIKOL ORANGE

T JB NIKOL ORANGE

Design szék narancs színben
32 390 Ft / 79,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design szék narancs színben

Fedezd fel az egyedülálló stílust és kényelmet a design karfás székünkkel. Ez a modern és vonzó szék megfelelő választás a kifinomult belső terekbe, ahol az esztétika és a kényelem egyaránt fontos szerepet játszanak. A műbőr kárpit narancs színe igazi életörömöt és frissességet hoz a környezetébe.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyagok: A szék vázát masszív és tartós anyagokból készítettük, ami hosszú élettartamot és stabilitást biztosít. A műbőr kárpit kiváló minőségű, lágy tapintású és könnyen tisztítható.
  • Kényelmes ülési élmény: Az ergonomikusan kialakított székforma és a kényelmes párnázás gondoskodik arról, hogy hosszabb időt is kényelmesen tölthess a széken. A karfák tovább növelik a kényelmet és támogatást.
  • Design és funkcionalitás: A szék modern dizájnja és letisztult vonalai tökéletes harmóniát teremtenek a funkcionalitással. Ideális választás étkezőszéknek, íróasztali széknek vagy akár várószéknek is.
  • Frissítő narancs szín: A narancs műbőr kárpit frissességet és lendületet hoz bármilyen térbe. Kiválóan kombinálható más színekkel és bútorokkal, hogy egyedi és figyelemfelkeltő környezetet teremts.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem