TT LAND

TT LAND

Szállodai ágy
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 401.42000000
deviza eladási árfolyamán

Szállodai ágy

A Land ágy európa hagyományos stílusát, eleganciáját és réteges felépítését mutatja be. A hálószoba letisztult, klasszikus dizájnja a  matrac és felsőmatrac kényelmével kombinálva olyan megoldás, amely garantálja a teljes pihenést.

Az aljzat, a matrac és a fedőmatrac kombinációja eléri a 48 cm-es ágymagasságot, ehhez a Land ágykonfigurációhoz hozzáadódik a különféle textil és bőr kárpitok mintájával kárpitozott fejtámla is. 

Az alap kétrészes, zárt típusú ("francia ágy"), rugós összetétellel a nagyobb puhaság elérése érdekében. A szerkezet puhafából készült, így nagyon stabil. Az oldalak mindegyike függőleges poliuretán lapokkal van lezárva, amelyek amellett, hogy puhítják az ágy külső felületét, a Bonnell rugós csomag megtámasztását is ellátják.

A Lund ágy esetében a matrac egy "Pocket" rugós csomagból áll, további két erősítő fémrúddal. Különálló poliuretán habrétegek, terjedelmes vatta és puha és kellemes textíliák kerülnek felhasználásra, amelyek kellően kényelmessé teszik a terméket, köszönhetően a 7 zónás rugós csomagnak, amely a matrac teljes felületén megfelelő testsúlyelosztást biztosít.

A skandináv Land ágy teljes átfogó víziójának utolsó elemeként a felső matracot tekintjük, amely a mag összetételének és a kiváló minőségű kárpitnak köszönhetően az utolsó simítást adja a maximális alátámasztásnak.  Négy anyag közül választhat - rendkívül rugalmas poliuretán hab, HR hab, latex vagy memóriahab.
A fejtámla árát az ágy ára nem tartalmazza.
A Land ágy minden részletében kifinomult, köszönhetően a szakemberek igényességének, akik mindent kézzel készítenek.

A lábválasztás külön fizetendő.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Kövess instagramon
Megnézem