UQ NAGI TAUPE FAUX LEATHER ARMCHAIR

UQ NAGI TAUPE FAUX LEATHER ARMCHAIR

Beltéri műbőr bevonatú fotel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri műbőr bevonatú fotel

A UQ NAGI TAUPE FAUX LEATHER ARMCHAIR fotel modern és elegáns kialakítású bútordarabja, amely azonnal feldobja bármely beltéri enteriőrt. A fotel kényelmes üléssel és háttámlával rendelkezik, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt a hosszú nap után. A taupe színű műbőr bevonat nemcsak látványos megjelenést kölcsönöz a bútornak, hanem könnyen tisztítható is.

A UQ NAGI TAUPE FAUX LEATHER ARMCHAIR fotel egyedülálló, modern formájával és exkluzív stílusával kiválóan illik kávézok, éttermeik belső teréhez vagy irodai térbe is alkalmas egyaránt. Az fotel méretei: 70 cm széles, 78 cm magas és 83 cm mély. A bútor könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

Ha valami elegáns és modern fotelt keres, akkor a UQ NAGI TAUPE FAUX LEATHER ARMCHAIR fotel  biztosan meg fog felelni az elvárásainak. Rendeld meg még ma, és légy kész a következő szintre lépni otthoni dekorációdban!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
76,5
Mélység (cm)
52
Szélesség (cm)
60
Kövess instagramon
Megnézem