UQ TOLIN LIGHT BROWN ARMCHAIR

UQ TOLIN LIGHT BROWN ARMCHAIR

Design kárpitos karfás szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design kárpitos karfás szék

Nagyon örülünk, hogy érdeklődsz a UQ TOLIN BROWN Karosszéke iránt! Ez a kifinomult és elegáns karosszék ideális választás lehet, ha luxus és kényelem együtt jár a számodra. Hadd mutassuk be részletesebben ezt a lenyűgöző terméket!

A Tolin karosszék sötétbarna PU-bőrből készült, amely nemcsak kifinomult megjelenést kölcsönöz neki, de könnyen tisztítható is. A PU-bőr eleganciát és tartósságot sugall, így hosszú éveken át élvezheted ennek a szép darabnak a társaságát.

A karosszék a dizájn terén is kiemelkedik, modern formájával és letisztult vonalaival. A sötétbarna színű PU-bőr összhangban van a legtöbb enteriőrrel és azonnal meleg és barátságos atmoszférát teremt otthonodban.

A TolinKarosszék nemcsak stílusos, de kényelmes is. A párnázott ülőfelület és háttámla kiváló üléskényelmet biztosít, így ideális választás lehet olvasáshoz, pihenéshez vagy akár vendégek fogadásához.

A UQ TOLIN BROWN Karosszék erős és stabil szerkezettel rendelkezik, ami hosszú éveken át megbízható kísérője lehet mindennapjaidnak. A gondosan megmunkált részletek és a minőségi anyagok garantálják, hogy ez a karosszék hosszú távon is kielégíti igényeidet.

Ha egy luxus karosszéket keresel, amely nemcsak látványos, de kényelmes is, akkor a Milton Karosszék remek választás lehet számodra. 

Köszönjük, hogy minket választottál, és bízunk benne, hogy hamarosan élvezni fogod ennek a stílusos és kényelmes karosszéknek az előnyeit! Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
84,50
Mélység (cm)
42,00
Szélesség (cm)
58,00
Karfa magasság (cm)
66
Kövess instagramon
Megnézem