VD BOOW  ARMCHAIR

VD BOOW ARMCHAIR

Modern szögletes lobby fotel fekete kárpittal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 405.10000000
deviza eladási árfolyamán

Modern szögletes lobby fotel fekete kárpittal

Ismerje meg a Boow modern fotelt - a kényelem és stílus tökéletes ötvözését! Ez a fekete fotel új szintre emeli a pihenés élményét, elegáns megjelenésével pedig stílusosan színesíti nappaliját.

A fotel kárpitozása fekete vászon szövetből készült l, amely nem csak könnyen kezelhető, de a hotel lobby környezetében is elegáns atmoszférát teremt. Az egyenes, mégis puhán kialakított formavilág és a keskeny, magas lábak összességében légies és meghitt érzést keltenek. A fotel tervezése során gondoltunk a praktikusságra is: a keskeny lábak lehetővé teszik a könnyű porszívózást és takarítást.

A Boow fekete fotel lenyűgözően átgondolt kialakítással rendelkezik, melyben a kényelem és a funkcionalitás került előtérbe. A kárpitozott háttámla lehetővé teszi a fotel középen való elhelyezését is, így akár a tér szívében is stílusosan elhelyezheti. Az egyedülálló megjelenése mellett a Boow sorozatban elérhető 3 személyes kanapéval is kombinálhatja, hogy egy egységes stílusú enteriőrt hozzon létre.

Nincsenek határok, amikor egy modern és időtálló bútorról van szó! Fedezze fel a Boow fotel kényelmét és stílusát, és tegye otthonát egyedivé és lenyűgözővé!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
84
Mélység (cm)
86
Szélesség (cm)
110
Ülőfelület magasság (cm)
47
Részletek
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Nappali
Ajánlás
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Anyag
Kárpitos
Kárpitos / Textil
Szín
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem