VD CAROL BLACK CABINET

VD CAROL BLACK CABINET

Design konzolasztal
64 370 Ft / 157,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design konzolasztal

A VD CAROL Konzolasztal egy modern és stílusos bútordarab, amelynek letisztult design-ja azonnal vonzza a figyelmet. A fekete színű konzolasztalt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen bármely lakótérbe, legyen az nappali, hálószoba vagy előszoba.

A konzolasztal kiemelkedő minőségű acélból készült, ami nem csak esztétikailag vonzó, hanem tartós is. Az acélváz stabil alapot biztosít a konzolasztalnak, így biztonságosan tarthatja rajta dekorációt, virágokat vagy akár használatban lévő tárgyakat. Az asztallap tágas, így rengeteg helyet kínál a különféle tárgyak elhelyezésére.

A VD CAROL konzolasztal kiváló választás azoknak, akik keresik a praktikusságot és az esztétikai vonzerőt egyaránt. A fekete színű kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, míg az acél szerkezet tartóságot biztosít. Legyen szó kulcsokról, telefonokról vagy dekoratív elemekről, az a VD CAROL Konzolasztal mindig stílusos és praktikus megoldást nyújt.

Ne habozzon, és tegye otthonában különlegessé az VD CAROL Konzolasztallal, amely letisztult dizájnjával és funkcionalitásával emelni fogja a belső tereket.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
43
Magasság (cm)
97
Szélesség (cm)
80
Részletek
Stílus
Design
Elegáns
Szín
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem