VD CIRCLE GOLD TABLE LAMP

VD CIRCLE GOLD TABLE LAMP

Design asztali lámpa arany színben
34 790 Ft / 89,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 390.90000000
deviza eladási árfolyamán

Design asztali lámpa arany színben

Üdvözöllek a Dublino asztali lámpa világában! Ez a kifinomult és elegáns lámpa egy igazi ékkő minden otthon számára. Az arany színű alumínium és a letisztult design kombinációja valóban magával ragadó látványt nyújt.

Dizájn és Stílus: A Circle asztali lámpa azonnal elbűvöl az arany színeivel és modern formájával. Ezt a lámpát úgy tervezték, hogy minden belső térben kiemelje a luxust és a stílust. Legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy dolgozóról, ez a lámpa a teret díszíti és világítja meg egyaránt.

Funkcionalitás: Az állítható lámpafej lehetővé teszi, hogy szabadon irányítsd a fényt, így olvasáshoz, munkához vagy hangulatvilágításhoz is ideális választás. A  Circle asztali lámpa megbízható és hatékony fényt nyújt, miközben egyúttal exkluzív kiegészítőként is funkcionál.

Minőség és Tartósság: Ez a lámpa magas minőségű alumíniumból készült, ami nemcsak látványos, de tartós is. Hosszú éveken át szolgál majd a lakásodban, és a precízen kidolgozott részletek csak tovább fokozzák az összképet.

Válassz te is egy  Circle asztali lámpát, hogy otthonodat luxussal és eleganciával töltsd meg. Legyél részese a letisztult dizájn és a praktikum tökéletes egyensúlyának mindennapjaid során ezzel a különleges asztali lámpával! Ha stílusos megjelenést és hatékony világítást keresel, a  Circle arany asztali lámpa mindkettőt garantálja.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
23,5
Részletek
Szín
Arany
Stílus
Design
Kövess instagramon
Megnézem