VD CUBA SOFA TABLE

VD CUBA SOFA TABLE

Fekete dohányzóasztal
61 910 Ft / 151,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Fekete dohányzóasztal

Fedezd fel a VD CUBA SOFA TABLE fekete dohányzóasztalát, amely a tökéletes kombinációja az eleganciának és a funkcionalitásnak. A VD CUBA dohányzóasztal ideális választás a modern belső terekhez, és stílusos megjelenésével fokozza otthonod vagy irodád atmoszféráját.

Az asztal fekete színű furnérozott felülettel rendelkezik, amely ellenálló és könnyen tisztítható. A masszív szerkezet és a stabil lábak biztosítják a tartósságot és az egyenletes súlyeloszlást. 

A VD CUBA SOFA TABLE dohányzóasztal egy sokoldalú darab, amely tökéletesen illeszkedik otthonod bármely szegletébe vagy irodádba. Légy a modern stílusú enteriőrök trendjének részese és válaszd ezt a stílusos és praktikus asztalt. Ne habozz tovább, fejezd ki egyéni stílusodat és teremts egy elegáns légkört a VD CUBA SOFA TABLE fekete dohányzóasztalal!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
45
Szélesség (cm)
60
Kövess instagramon
Megnézem