VD DAISY ARMCHAIR

VD DAISY ARMCHAIR

Fémvázas piszkosfehér éttermi szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Fémvázas piszkosfehér éttermi szék

Engedd, hogy a VD DAISY sorozat modern étkezőszékei adják meg az alaphangot cukrászdádnak vagy  éttermednek, és teremtsenek egy divattudatos és vonzó légkört! Ezek az étkezőszékek jól átgondolt dizájnnal, puha formákkal és minimalista szerkezettel rendelkeznek, amelyek garantáltan felkeltik a vendégek figyelmét és lenyűgözik őket.

Stílusos megjelenés: A VD DAISY étkezőszékei modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek vendéglátóegységednek. A teljesen kárpitozott ülés puha és kényelmes, mely piszkosfehér vászonszövettel van borítva. Az étkezőszékek nyitott háttámlája vonzó és stílusos megjelenést kölcsönöznek, és hozzájárulnak az étterem modern és vonzó légköréhez.

Minimalista szerkezet: A szék lábai keskeny fekete acélból készültek, ami tökéletesen illeszkedik a minimalista stílushoz és hozzájárul az étkezőszékek modern megjelenéséhez. Az egyszerű és letisztult kialakítás eleganciát sugall, és növeli az éttermi enteriőr stílusának szintjét.

Kényelem és funkcionalitás: Az étkezőszékek kárpitozott ülőfelülete és nyitott háttámlája a vendégek kényelméről és kényelmes tartózkodásáról gondoskodnak. A puha formák lehetővé teszik hosszabb ideig történő ülést, aminek eredményeként vendégeid kellemes és élvezetes étkezési élményben részesülhetnek.

A stílusos dizájn és a kényelmes kialakítás együttesen teremtenek egy divattudatos légkört, amely megragadja és elbűvöli az embereket.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
86
Mélység (cm)
66
Szélesség (cm)
66
Ülőfelület magasság (cm)
52
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Kárpitos
Szín
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem