VD DINA CHAIR

VD DINA CHAIR

Boucle anyaggal kárpitozott éttermi szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Boucle anyaggal kárpitozott éttermi szék

Fedezze fel a VD DINA CHAIR éttermi szék modern és trendi világát, amely inspiráló és kifinomult stílust kölcsönöz vendéglátóegysége számára.

A VD DINA CHAIR étkezőszék egyszerre tükrözi a modern dizájnt és a legfrissebb trendeket. A teljesen kárpitozott ülőke fehér boucle anyaggal, ami nem csak látványos, de hihetetlenül kényelmes is. Az ülőke hajlékony kialakítása lehetővé teszi, hogy vendégei kényelmesen élvezzék az étkezést anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a stílus tekintetében.

A minimalista fekete fémből készült széklábak tökéletesen illeszkednek a VD DINA CHAIR étkezőszék modern megjelenéséhez. A letisztult és elegáns kialakítású széklábak a stabilitás mellett egyedi karaktert is adnak a széknek, ami még inkább kiemeli a vendéglátóegysége kifinomultságát.

A VD DINA CHAIR étkezőszék nem csak egy egyszerű bútordarab, hanem egy kellemes fókuszpontot is teremt a térben. Legyen szó  étteremről vagy hotel székről ez a szék mindig középpontba helyezi az eseményeket és emlékezetessé teszi az együtt töltött pillanatokat.

Emelje vendéglátóegysége stílusának szintjét a VD DINA CHAIR éttermi székkel! Merüljön el az elegancia és kényelem világában, és hozza létre az álométkezőt, amely mindenki számára vonzó és inspiráló lesz. Az VD DINA CHAIR székkel a funkcionalitás és a dizájn tökéletes egyensúlyát érheti el éttermében, és garantáltan megkapja a dicsérő pillantásokat és a pozitív visszajelzéseket a vendégektől. Fedezze fel a modern étkezőszék élményét a VD DINA CHAIR-rel.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
76
Mélység (cm)
56
Szélesség (cm)
55
Ülőfelület magasság (cm)
48
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Anyag
Fém
Kárpitos
Szín
Fehér
Kövess instagramon
Megnézem