VD ESTER COFFEE TABLE

VD ESTER COFFEE TABLE

Acélvázas dohányzóasztal üveglappal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Acélvázas dohányzóasztal üveglappal

Ismerje meg a VD ESTER COFFEE TABLE dohányzóasztal szépségét, amely tökéletesen ötvözi a stílust és a funkcionalitást. Ez az elegáns asztal üvegből készült, ezüst acél kerettel, amely modern és luxus hatást sugároz. Az ESTER COFFEE TABLE dohányzóasztal kerek formája nyolc éllel rendelkezik, így egyedi és izgalmas dizájnt teremt. 100 cm átmérőjével a nappali vagy társalgó szemet gyönyörködtető központi elemévé válik.

Az asztal nem csak egy szép belső részlet, hanem rendkívül praktikus is. Az ezüst acélváz megjelenése időtlen eleganciát ad bármely helyiségnek. A dohányzóasztal ötvözi a stílust és a tartósságot, így hosszú éveken át megbízható kiegészítője lesz otthonának.

Adjon egy csipetnyi kifinomultságot otthonának a dohányzóasztallal. Rendelje meg még ma, és élvezze a stílusos kialakítás és a praktikus használat kombinációját, amit ez az asztal nyújt.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
45
Átmérő (cm)
100
Részletek
Szín
Ezüst
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás otthonra
Nappali
Ajánlás
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem