VD GINA WHITE/GOLD TABLE LAMP

VD GINA WHITE/GOLD TABLE LAMP

Design asztali lámpa
39 532 Ft / 100,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Design asztali lámpa

Üdvözöllek a Dublino asztali lámpa világában! Ez a káprázatos kiegészítő nem csupán világítja meg otthonodat, hanem egyúttal egy design műalkotás is. Engedd meg, hogy elmondjam, miért lesz ez a lámpa a kedvenced.

Elegáns Dizájn: A GINA asztali lámpa egyszerre modern és elegáns. Az arany és fehér szín kombinációja különlegesen vonzó, és azonnal kiemeli a belső teret. Bárhová is helyezed el, ez a lámpa egy stílusos ékkővé válik.

Minőség és Tartósság: A GINA lámpa kiváló minőségű fémből készült, ami nemcsak esztétikailag vonzó, de hosszú élettartamot is biztosít. A gondos kidolgozás és az alapanyagok minősége garantálja, hogy ez a lámpa hű társad lesz hosszú időn keresztül.

Stílus és Praktikum: Ez a lámpa nem csak kiválóan néz ki, de rendkívül praktikus is. A modern otthonok díszeként és a mindennapi világítás forrásaként is remekül funkcionál.

Ha stílust és funkcionalitást keresel, a GINA asztali lámpa mindkettőt magában foglalja. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy otthonodban luxust és stílust teremts, és rendeld meg most ezt az elképesztő asztali lámpát!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
18
Magasság (cm)
39
Szélesség (cm)
25
Részletek
Szín
Arany
Fehér
Stílus
Design
Kövess instagramon
Megnézem