VD KRAFT BARSTOOL

VD KRAFT BARSTOOL

Fém félbárszék fa lábtartóval
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Fém félbárszék fa lábtartóval

A VD KRAFT BARSTOOL magas szintű kényelmet biztosít vendégei számára, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen élvezhessék az italokat és az ételeket. Az ülés gyönyörű PU kárpitozással van borítva, amely nem csak lenyűgöző látványt nyújt, hanem tartós és könnyen tisztítható is, ami különösen fontos a vendéglátóipari környezetben.

A VD KRAFT BARSTOOL bárszék lábai finoman kidolgozott és beépített fa lábtartóval rendelkeznek, amely tovább fokozza a kényelmet és a vendégek kényelmes üléspozícióját. A klasszikus dizájnú, állandóan földes barna színű kárpit egy nosztalgikus és modern benyomást kelt, amely ideális összhangban van más dekorációkkal és berendezési tárgyakkal.

A VD KRAFT BARSTOOL nem csak kiválóan passzol bárokba és éttermekbe, hanem praktikus és esztétikailag is vonzó választás lehet. Az egyszerűen stílusos kialakítás és a tartós anyagok biztosítják, hogy a szék hosszú élettartamú és ellenálló legyen az intenzív használat során.

Bátorítsa vendégeit, hogy élvezzék az időt az Ön vendéglátóhelyén a VD KRAFT BARSTOOL magas kényelmével és eleganciájával. Ez a tökéletes választás a vendéglátóipari szektorban, és garantáltan hozzájárul a helyiség kellemes és meghitt hangulatához. 

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
96
Mélység (cm)
49
Szélesség (cm)
43
Ülőfelület magasság (cm)
68
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Szálloda, hotel
Anyag
Fa
Fém
Kárpitos
Stílus
Design
Industrial
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Szín
Barna
Kövess instagramon
Megnézem