VD LIVIA TABLE

VD LIVIA TABLE

Kerek design asztal
187 837 Ft / 472,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 397.96000000
deviza eladási árfolyamán

Kerek design asztal

A VD LIVIA asztal egy elegáns, kifinomult megjelenésű bútordarab, amely kiválóan illik minden enteriőrbe. A tölgy színű MDF anyagból készült asztal felülete puha és sima tapintású, amely biztosítja az optimális kényelmet étkezések közben.

Az asztal lapja 110 cm átméröjű, amely elegendő helyet biztosít akár hat személy számára is. Az asztal stabil, masszív fából készült lábai biztosítják a tartósságot és a stabilitást az asztal használata során.

A VD LIVIA asztal modern és kifinomult stílusú, mégis klasszikus megjelenésű, ami megkülönbözteti a többi asztaltól. Az asztal lapja könnyen tisztítható, így az étkezések utáni takarítás gyors és egyszerű.

Az asztal könnyen összeszerelhető és rövid idő alatt készen áll a használatra. A VD LIVIA étkezőasztal kiváló választás mind a mindennapi, mind a különleges alkalmakra, garantálva a hosszú élettartamot és a minőségi kivitelezést.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
110
Magasság (cm)
73
Szélesség (cm)
110
Átmérő (cm)
110
Kövess instagramon
Megnézem