VD MIDNIGHT CHAIR

VD MIDNIGHT CHAIR

Fekete plüss kárpitos éttermi szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 405.10000000
deviza eladási árfolyamán

Fekete plüss kárpitos éttermi szék

A VD MIDNIGHT CHAIR éttermi szék olyan élményt nyújt, amelyet az étkezőszékektől eddig nem tapasztalt. A fekete bársony puhasága és kényelme összehangolódik, hogy vendégei a lehető legjobban élvezzék az étkezés pillanatait.

A szék egyszerre varázsolja el és vonzza magára a tekinteteket. A hozzáillő fekete színű széklábakkal egyedi megjelenést és eleganciát sugároz, ami garantáltan fokozza éttermének vagy kávézójának vonzerejét. A VD MIDNIGHT CHAIR éttermi szék egyszerűen olyan, mint egy ékszer a helyiségnek, amely fényűző csillogást és prémium hangulatot kölcsönöz a környezetnek.

Ne csak egyszerű étkezőszékeket kínáljon vendégeinek, hanem olyan élményt adjon nekik, amely emlékezetessé teszi az itt töltött időt! A VD MIDNIGHT CHAIR éttermi szék nem csak az étkezést teszi kényelmesebbé, hanem hozzájárul egy olyan hívogató és divattudatos légkör kialakításához, amely emlékezetessé varázsolja a vendégek találkozását az étteremmel.

Tegye vendéglátóhelyét a luxus és exkluzivitás központjává a VD MIDNIGHT CHAIR éttermi székkel! Csábítsa be vendégeit a csillogás és a kényelem világába, és garantálja, hogy mindenki jó érzéssel üljön le egy finom ételhez! 

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
87
Mélység (cm)
56
Szélesség (cm)
49
Ülőfelület magasság (cm)
49
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Anyag
Fém
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Szín
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem