VD PILAR TABLE

VD PILAR TABLE

Bővíthető design asztal
81 107 Ft / 203,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Bővíthető design asztal

A VD PILAR asztal egy természetes fából készült, bővíthető asztal, amely praktikus és stílusos bútordarab. Az asztal felülete sima és kényelmes, a természetes fából készült lap biztosítja az optimális kényelmet az étkezések során.
Az asztal 120 cm x 90 cm méretű, de akár 160 cm-re is kibővíthető, így elegendő helyet biztosít akár hat személy számára is. Az asztal lábai masszív, stabilitást biztosító faanyagból készültek, amelyek időtállóságot és tartósságot garantálnak.
A VD PILAR asztal kifinomult megjelenésű, így kiválóan illeszkedik minden enteriőrbe. A természetes faanyag megőrzi az eredeti szépségét, és egyedivé teszi az asztalt.
Az asztal könnyen összeszerelhető és rövid idő alatt készen áll a használatra. A VD PILAR  étkezőasztal kiváló választás mind a mindennapi, mind a különleges alkalmakra, garantálva a hosszú élettartamot és a minőségi kivitelezést.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
120-260
Magasság (cm)
76
Szélesség (cm)
90
Kövess instagramon
Megnézem