VD SIMRI ARMCHAIR

VD SIMRI ARMCHAIR

Design éttermi szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design éttermi szék

A VD SIMRI ARMCHAIR  sorozat étkezőszék azonnal magával ragadja a figyelmét. A szék teljesen kárpitozott ülőfelülete lenyűgöző és lekerekített barna TC anyagból készült háttámlával kombinálódik, amely extra kényelmet biztosít a vendégeknek. Ez a figyelemre méltó részlet teszi az étkezőszéket egyedülállóvá és elegánssá.

A minimalista fekete acél lábkeret tökéletesen illeszkedik a szék modern és trendálló kialakításához, ezáltal garantálja, hogy az étterme vagy hotelje kifinomult és időtálló megjelenést kapjon. A VD SIMRI ARMCHAIR sorozat étkezőszéke minden tekintetet magára vonz és biztosítja, hogy az asztal körül ülő vendégek igazán kényelmesen és stílusosan élvezhessék az étkezést.

Ezek az elegáns étkezőszékek tökéletes választások azoknak a helyiségeknek, amelyek szeretnének kiemelkedni és igényes környezetet teremteni vendégeiknek. Bízza rá magát és vendégeit a VD SIMRI ARMCHAIR sorozat étkezőszékek kényelmére és vonzerejére, és garantáltan pozitív visszajelzéseket és elégedett vendégeket fog kapni.

Válassza a VD SIMRI ARMCHAIR étkezőszéket, és tegye éttermét vagy hoteljét egyedivé és emlékezetessé minden vendég számára! Élvezze az étel és a stílus harmonikus egyensúlyát ezen elegáns étkezőszékek társaságában!


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
75
Mélység (cm)
60
Szélesség (cm)
51
Ülőfelület magasság (cm)
48,5
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Szálloda, hotel
Stílus
Design
Elegáns
Klasszikus
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Anyag
Fém
Kárpitos
Szín
Barna
Kövess instagramon
Megnézem