VD SPENCER DINING TABLE 180x90

VD SPENCER DINING TABLE 180x90

Fekete étkezőasztal fekete-arany lábbal
96 760 Ft / 236,00€
Raktáron
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Fekete étkezőasztal fekete-arany lábbal

A VD SPENCER étkezőasztal egy elegáns és modern bútordarab, amely tökéletesen illik a mai lakberendezési trendekhez. Az asztal mérete 180x90 cm, amely elegendő helyet biztosít a nagyobb családok és baráti társaságok számára is. A fekete színű asztallap magas minőségű MDF anyagból készült, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Az asztallapot masszív fém lábak tartják, amelyek stabil alapot biztosítanak az asztalnak.
Az étkezőasztal fekete színe és modern dizájnja ideális bármilyen belső térhez, legyen szó modern, ipari vagy skandináv stílusról. Az asztal tökéletes választás azoknak, akik egy stílusos és kényelmes helyet szeretnének biztosítani családjuk és barátaik számára az étkezéshez és egyéb összejövetelekhez.
A VD SPENCER étkezőasztal kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és tartósságot. A termék könnyen tisztítható és karbantartható, és könnyen illeszkedik bármilyen belső térbe. Ha stílusos és minőségi étkezőasztalt keresel, a VD SPENCER étkezőasztal tökéletes választás az ön számára.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
90
Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Szín
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem