XTON SIDNEY BS

XTON SIDNEY BS

Favázas bárszék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Favázas bárszék

Az XTON SIDNEY fa beltéri bárszék - Praktikus és Stílusos Megoldás Horeca Felhasználásra

Az XTON SIDNEY fa beltéri bárszék a horeca szektor igényeire szabva készült. Ez a stílusos és praktikus szék nem csak kényelmes ülést biztosít vendégei számára, hanem könnyen rakásolható kivitelének köszönhetően helytakarékos megoldást is nyújt.

Főbb Jellemzők:

  • Fa Szerkezet: Az  XTON SIDNEY bárszék masszív fa szerkezettel készült, ami a strapabíróságot és a hosszú élettartamot garantálja. Az erős anyagok ellenállnak a mindennapi használat kopásának is.

  • Stílusos Design: A sbárzék dizájnja egyszerű, de stílusos. Az időtlen formavilág lehetővé teszi, hogy harmonizáljon bármilyen belső térrel, és összhangban legyen az Ön helyszínének stílusával.

  • Horeca Felhasználás: Az  XTON SIDNEY bárszék kifejezetten a horeca szektor számára készült. Egy ideális választás éttermekbe, kávézókba vagy bárokba, ahol a stílus és a funkcionalitás egyaránt fontos.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Kövess instagramon
Megnézem